need anything? any accounts here

andai ku tahu intro

choose 
February 2, 2015.

Assalamualaikum and hello there. Dah lama tak berbloging kan. Since before spm...ok honestly last entry 2013 when aina form 4 actually. Seriously perjalanan nak update, new background, cover and everything utk blog semua tergendala sekejap sebab duduk asrama. Mungkin sebab jarang balik rumah (kot).



Actually entry ni utk nk inform anda semua check out my cover guitar video for intro song <Andai ku tahu> just a few seconds je. Bayangkan beli guitar umur 14 tahun, baru start beajar umur 18 kahkah ni semua sebab sekolah sekolah sekolah (malas) sebenarnya. Sekarang otw tgh belajar finger style picking guitar. Look forward into it okay ;D Maybe payah tapi kalau nak belajar jugak, siapa kisah kan hahahaha (what I am saying). 




Ok! Here it is, tadaaaaaaaaaaaa. Sekejap je baru beginner (hopefully). Ok then just for knowing you. thankyou guys! 

Sincerely from my maeum (shimjang) or heart,

Aina Athirah Anizat
Waiting for spm results

Regards..

No comments:

Post a Comment