need anything? any accounts here

Aina's post & Girls Generations make you feel the heat!

choose 
Hello guys XD Aina dah lama tk update blog. Err, haha acctually tk tahu nk post apa sebenarnya. Hihi boleh tk akak and abang tutup webcam tu. Aina nampak sumting kt kt blkg korang :'| Hantu? Aaaaaaaaa, hahahaha. Joke tk kelaka. -..- 


Ngeh dah lama dok kt kmpg, baru jea dua mnggu. Hihi, ramai yg ajak aku hang, tpy sorry lah aku kena dok kmpg teman nenek. Yelah, atuk kn dah tkde, aku temankan lah nenek, biar nenek happy kan? :')


Ombak rindu? Yeh by Aaron Aziz, Maya Karin dll. Hm, nak tengok citer tu dgn bf boleh tk? Aina tk ada bf lgsung. Hish cedeh tau. Haha, mengarut. :3 Org ckp cerita tu sedeh yeke? Tpy bila aina klik link nk download ombak rindu lepas tu rasa seram. Hahahaha, yelah mana tk nya, link hantu lah dikatakan. Hihi, belajar dari pengalaman. Haha sejak dari itu, aina balas dendam. Tpy bukan dekat mmbe-aina, dekat family aina. Haha, kelakar gila tengok diaorg terkejut beruks XD

Hm apa lagy yg terpendam kt hati aina eh. Hm, Can i meet my future boyfriend? :3 Boleh lah. Hihi, kan dah mula mengarut. Wasting korang punya time jea baca blog aina yg haro ni. Gelak skit hahahaha :D (eh, tu gelak byk.)


Girls Generations


Haaaaa kan aina dah boring. Dah mula letew nk update pasal korea semua. Hish. Baca jea tk boleh? Tumbuk laju-laju nak? Haha, hah? Dh terasa sakit? Aina belum tumbuk lgy. :3 Okayy syok sendiri. :'|




Top left: Im Yoon Ah. 
Top Right: Kim Tae Yeon.


Haha, dua-dua cantek gila babeng. Haha, untung lah sapa bf diaorng :3 Hihi, Yoona dia paling cantek. Taeyeon the leader, omeyy betul. Hish apa aku merepek ni.


( Admire them! )











Top left: Kim Hyo Yeon.
Top right: Jessica Jung Sooyeon.


Hihi, Hyo Yeon pandai menari tau! Perg Dancer utama lah katekn. Tpy aina mmg respect dia sbb dia tahan kutukan org. Bgy aina dia mmg cantek, pandai menari pulak tu. :3 Aina teringin, eh bukan, aina mmg nk ikud jejak langkah dia untuk menjadi seorg penari. Haha, dah aina jgn nk berangan. :3 Ha, yg lgy satu pggil Jessica jea. Haha, dia? Dia omey and suara nya sedap kalau menjerit. Hahaha, cari lah kt you tube ;p lol.













Top left: Lee Sunkyu (Sunny).
Top Left: Choi Soo Young.

Hish omey betul Sunny :) Cute betul Sooyoung :) Hahaha, eh samalah tu kan? Org ckp Sunny ni DJ        radio paling best dekat korea. Hihi, yeh mmg betul pun :3 Sooyoung sudah diketahui yg kakinya lah kaki paling cantik (4 idol korea that have beautiful legs) Sooyoung termasuk dalam kategori tu :3 Wauu (Y) 



Top left: Kwon Yu Ri.
Top right: Stephanie Hwang (Tiffany).

Yuri? Yeh dia lah yg lelaki idam-idam kn. The sexiest mmber in the group. Huhu, body dia mmg cantik and perfect. Hihi, tiffany pulak? Dia org Asia tau, haha. Tengok nama pun dah tahu. Kalau nk interview SNSD kt luar negara tnye jea kt Tiffany sbb dia boleh ckp inggeris :) Okayy nnty aina siap im lagy dgn dia.



Haa ni yg best ni! Nama dia Seo Joo Hyun. Ingat tu :3 Aina punya favourite dia ni. Yelah sbb birthday aina sama dengan dia. Birthday dia? Haha, June 28. Haha, tapy tak sama tahu dgn aina :3 Dia? Yeh kalau dah favourite tu fave jealah kn. Suka semua psal dia <3
Boyfriend, I'm Your Boyfriend.

 Ha semua Boyfriend aku. Tk lah bukan, hahaha. Nama group ni Boyfriend. 


Hihi aina fanz club dia yg number 1 punya! Tk percaya? Tnye mmbe aina :) Diaorang semua tahu yg aina suka mereka gila-gila.


The picture.


From the left :-


Lee Jeong Min.
Jo Kwang Min.
No Min Woo.
Jo Young Min.
Kim Dong Hyun.
Hyun Seong.


Yeh aina admire diaorg gila-gila! Aina selalu tengok celoteh mereka dekat Boyfriend Subs. Eh bukan Coffee Prince Parody. Ada video dia aina letak kt bwh tu. Kalau rajin tengok lah. Best gilaaaaaaa!


Aina? Aina minat Jo Kwang Min lew, haha. Try lah search kt google images. Hensem kodd dia. Okayy stopp -..-









OPOCOT terkejut saya! Hahaha, aina terkejut samalah mcm atas tu. Haha, omeyy kn dia <3 Hahahaha, gelak tak lawak.

Okayy that's all, penad aina borak sorang-sorang. Hihi epop bulan ni Girls Generations nk beli lew. Keyh bai bai. Time aina taep ni sumpah boring gile keyh. Hahahaha :D

Thanks, full world of aina's story by,



Aina Athirah.

No comments:

Post a Comment